Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J71a82n 60Š69u70s36t75e28k

25. 6. 2014 18:58

Další, co neumí psát, má malou karmu a chce se zviditelnit na zádech druhého.

Je dobře, že jsou lidé ohleduplní a mají pro takové blogery typu autora, Bartoně, Nádvorníka & spol pochopení. :-)

K těm "diskutujícím" statečně bojujících s komunisty se není třeba vyjadřovat. Stačí si přečíst diskuzi a o srandu je postaráno. Nic nového nevymyslí, stačí jim papouškovat Vondru, Dalíka nebo Langera a s tím si vystačí celý život. :-)

2 7
možnosti
Foto

Kdybych to dělal kvůli zvýšení karmy, tak to napíšu jinak a častěji a pokud mluvíme o papouškování, tak od toho nemá pan Cvalín daleko.

8 0
možnosti
MN

a jak by jste si to pral pane autore - zabalit do hedvabi, pridat k tomu omacku, jako ze se to stalo nahodou, ze takova byla doba a ze si kazdy chranil svuj holy zivot. Jde vam o obsah, nebo o formu? Vetsina diskuteru hodnoti misto clanku autora. Perfektni, pak se ale chovate jako komunisticti kadrovaci, nezda se vam? Poučte ho o jeho lžích a omylech, ale nesnažte se mu říci, že jste lepší tím. ze mate jiny politicky nazor nezli on! Zvyknete si na to, ze je tady politicka pluralita nazoru a demokracie!

4 7
možnosti
Foto

Já neříkám, že jsem lepší a už vůbec neberu někomu jeho názor. Mě šlo především o obsah a jeho nedostatečná sebereflexe.

7 0
možnosti
Foto

Jak jste přišel prosím na myšlenku, že by komunista trpěl nějakou sebereflexí? Vždyť i pod šibenicí, na které nejprve věšeli své ideové odpůrce a posléze i sami sebe vyznávali ideu komunismu. Nikdy nezazněla nějaká vnitřní retrospektiva vlastních omylů. London, který nějakým zvláštním způsobem unikl oprátce velebil posléze z Paříže ideu komunismu bez ohledu na to, že jeho karlínští kamarádi tvořili posypový materiál na zledovatělé cestě.

Nevím, proč Vás pár primitivů tolik čílí.

6 0
možnosti
Foto

Modle mě i hloupost má své meze, obzvláště když je opakovaná a proti takové věci je důležité se občas ozvat. Navíc můj článek pan Cvalín nesmaže, jako to udělal u svého včerejšího.

5 0
možnosti
BM

Soudruh Cvalín je atrakcí zdejších blogů. Avšak smutné je, že se najde hodně těch, kteří mu to baští.;-€

12 0
možnosti
JN

Taky mě štvou neznalci a hlupáci, ale psát o hlupákovi je zbytečné. On je krysa co nezná historii. Vůbec nemá relativní pojem o čemkoliv. Píše, protože je extrémisticky přesvědčen. On sbírá informace na internetu a používá jen ty co se mu hodí. A na internetu přeci najdu co chci, najdu že hitler byl spasitel, ale i že ďábel. Avšak útržkovité texty ho nutí 90% spojitostí, dějů a reálií si domýšlet, protože situace která provázela všechny věci o kterých chce psát, nelze vysvětlit jedním odstavcem, musel by přečíst hordy spisů, což on nedokáže, on nemá šanci přečíst delší text než-li jeden odstavec.

5 0
možnosti
VK

Pane autore. Jestli sledujete tento blog pravidelněji, musel jste zaregistrovat přímo frontální útok komunistů a levičáků na tuto platformu. Jedná se o ty nejprimitivnější a nejhloupější možné články a názory a v rámci dobrého vlastního psychického rozpoložení vřele doporučuju je ignorovat. Autoři jako Cvalín, Herman, Vyvadil, Olšer, Cemper, Hermánek a řada dalších si snaži budovat svoje ego tím, že napadají a uráží vše, co není podle jejích představ. Já jen doufám že se jedná jen o takovou momentální modní vlnu, která časem odplyne a opět se vzduch zde na blogu vyčistí.

11 2
možnosti
Foto

Sleduji a už jsem to nemohl vydržet, obzvláště po tom včerejším výtvoru, který nakonec smazal.

6 0
možnosti

A jenom komunisti mají na nástupu nacismu podíl? Kolik procent tak připadá na demokraty?

0 1
možnosti
Foto

Nikde jsem netvrdil, že na tom mají podíl jen komunisté, jen sem chtěl ukázat na nedostatek sebereflexe za strany pana Cvalína a počítat to procentuálně je podle mě nesmysl.

5 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 807x
Politolog a moje motto je: Nemusím s tebou vždycky souhlasit, ale přesto tě můžu mít rád a respektovat tě.

Seznam rubrik